Mine Prosjekter

Jeg får sjelden tid og mulighet til å annonsere mine prosjekter og informasjon på forskjellige språk. Å være en stor fan av Norge med har begrenset forståelse av språket, bestemte jeg meg for å gjøre et forsøk på å rette opp dette starter med Norsk.

Først har jeg to CodePlex prosjekter jeg startet og vedlikeholde. MicroLinq er en implementering av LINQ på .NET Micro Framework. Prosjektet er bare to dager gammel, men jeg har noen dokumentasjon på bruken. Jeg bruker et Netduino microcontroller fra Secret Labs for min utvikling og testing.

Jeg har også Media Streaming MVC. Dette prosjektet bringer Delvis Response og HTTP Byte Range forespørsel håndtering til dynamiske ressurser ved hjelp ASP.NET MVC. Dette prosjektet legger ActionResult typer som vil presentere video som kan streames på Apple iOS baserte enheter.

En av mitt arbeid elementer er å starte pa instruksjonene for bruk i forskjellige språk. Jeg vet de fleste norske høyttalere veldig dyktige i engelsk. Ville det være nyttig å ha (dårlig oversatt) norsk språk dokumentasjon?

Ha det bra,
-Erik

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s